Tenim nou logo

28.06.23

No hi ha millor dia que avui per estrenar-lo! 🧡💖💙💚💛💜❤️🤍🤎

 

@martacampru ETS LA MILLOR! Li has sabut donar el toc que necessitàvem i volíem i has millorat tot el mix max d’idees que teníem al cap✊🏼🌞

 

Avui és 28 de juny i …

 

Com vam dir en el nostre discurs del musical, TOTS els infants necessiten els seus referents, necessiten sentir-se PROTAGONISTES i veure que poden emmirallar-se en les històries d’amor i d’amistat que apareixen en els llibres, sèries i pel·lícules que consumeixen diàriament.

 

Cap infant ni cap adolescent no han d’estar tancats en les foscors podrides dels armaris ni han d’aguantar insults, burles ni comentaris de cap tipus. Ser gay, ser trans, ser lesbiana… no et defineix com a persona, però ser bo, amable i ben educat sí que ho fa. Els docents i les escoles de tot tipus han de ser espais segurs i sobretot han de ser espais on toooots els alumnes tinguin representació. No n’hi ha prou amb un post cada 28J. Educar en la diversitat també és educar en l’amor i aquesta és una de les nostres tasques principals i ens la prenem molt seriosament.

 

Així que avui recordem el Charlie i el Nick, protagonistes del còmic Heartstopper que hem treballat aquest trimestre, recordem i abracem el Lucas i la Sally, els protagonistes de dos dels nostres musicals, la Yorkie i la Kelly de l’episodi de Black Mirror que tantes vegades hem treballat amb diversos grups i tornem a abraçar tots els alumnes que el 2017 vam lluir orgullosos durant el musical la samarreta “we are trans kids”.

 

Bon Orgull a tothom!

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, estàs acceptant que fem ús de cookies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits. Més informació.   
Privacidad