Cursos

A MoMa oferim classes d’anglès a partir dels 3 anys. És una molt bona edat per començar a captar expressions i vocabulari que senten a classe i a poc a poc anar-los reproduint amb una pronunciació adequada. Els alumnes de P3 a P5 treballen el vocabulari, expressions i gramàtica establerts per mitjà de jocs, cançons, contes i rotllanes de miniconverses, en les quals la professora fa preguntes que anem repetint cada sertmana i els alumnes han de contestar, sempre tot oralment.

 

Els jocs ajuden a associar paraules amb objectes, a retenir expressions i reproduir-les oralment. Ajuden a motivar a deixar-se anar als nens més tímids, ja que es creen vincles amb els companys. Aprendre les parts del cos amb el Twister, els números amb el Mr.Wolf o les peces de roba amb el Mr.Crocodile són alguns exemples. Sempre triem jocs o els editem perquè els alumnes no només escoltin, sinó que ells també hagin de reproduir les frases o vocabulari.

 

Els contes els tenim a la biblioteca de l’escola. D’aquesta manera, els alumnes els tenen a mà, els veuen cada dia i els poden triar d’entre les propostes de la mestra. Familiaritzar-se amb la lectura des de ben petits és quelcom que sempre volem potenciar. L’estona de lectura ajuda a relaxar-se i a entrenar la comprensió oral, la paciència i la concentració. Quan algun conte ja s’ha llegit diverses vegades a classe, els alumnes poden ajudar la professora a ‘llegir-lo’ acabant frases que ella deixa sense acabar i contestant preguntes de comprensió.

 

Les cançons són una bona eina per aprendre vocabulari d’una manera amena per als més petits. Els alumnes les poden cantar, ballar i també poden ajudar a expressar els estats d’ànim, es poden relacionar amb diferents paisatges o elements de la naturalesa o qualsevol vocabulari que vulguem que adquireixin. Per exemple, si volem aprendre les estacions de l’any i els elements característics de cada estació, els alumnes poden dibuixar els elements de l’estació que associen amb cada cançó i posar-ho en comú oralment al final de l’activitat.

 

Els alumnes també demostren l’aprenentatge lingüístic en miniprojectes que culminen amb pòsters, manualitats, experiments i altres expressions artístiques. En aquests projectes els alumnes aprenen els trets bàsics de la vida i obra de pintors, la fauna i flora de la selva o alguns animals extingits, entre d’altres. 

 

Horaris

Les classes de P3 duren 1 hora. Les sessions de P4 i P5 duren 1, 5 hores, i en tots casos venen un cop per setmana.

Els alumnes de 6 a 14 anys treballen seguint la metodologia de treball per projectes, que es detalla en l’apartat corresponent.

 

Nivells

Naives – 1r de primària

Cubists – 2n de primària

Surrealists – 3r de primària

Futurists – 4t de primària

Juniors 1 , 2 i 3 – 5è i 6è de primària (agrupem els alumnes segons el nivell). Quan veiem que un alumne té potencial i facilitat per l’anglès sempre el posem en el nivell que li toca, per això va sorgir la necessitat de crear 3 nivells per als alumnes de 5è i 6è de primària . Juniors 3 és equivalent a Teens 1, és a dir que un cop acabat Juniors 3 l’alumne passa a Teens 2. 

Teens 1 – nivell equivalent a Juniors 3 però per a alumnes d’ESO, agrupats segons nivell

Teens 2 – alumnes d’ESO, agrupats segons nivell.

Teens 3 – alumnes d’ESO, agrupats segons nivell

 

Horaris

Els alumnes de 1r primària fins a 4t de primària venen un cop per setmana i les classes duren 1,5 hores.

Els grups de Juniors venen un cop per setmana i les classes duren 2 hores.

Els grups de Teens venen dos cops per setmana i les classes duren 1,5 hores. També oferim alguns grups d’aquests nivells que venen un dia per setmana durant 2 hores.

Les classes d’adults es focalitzen en l’expressió oral. La gramàtica s’apren amb la finalitat de poder expressar-se oralment. 

Els deures dels alumnes consisteixen a veure un vídeo en anglès, resumir-lo, contestar preguntes de comprensió oral, crear un glossari de vocabulari nou i preparar unes quantes preguntes per obrir debat a classe sobre el tema del vídeo. Aquests deures es complementen amb exercicis de la gramàtica treballada. 

Un cop a classe, els alumnes fan l’exposició oral del seu vídeo i s’obre un debat a classe amb les preguntes pensades pels alumnes. 

Amb aquesta manera de treballar, es treballa la gramàtica, l’expressió escrita, la lectura i vocabulari a casa, així la classe es pot destinar més a treballar la comunicació oral, resoldre dubtes de gramàtica i explicar-la.  

Nivells

ADULTS 1 – A1

ADULTS 2 – A2

ADULTS 3 – B1

ADULTS 4 – B2 

Horaris

Les classes duren 1,5 hores i els alumnes venen un cop per setmana.

A MoMa preparem els alumnes per als exàmens del FCE i CAE. Els alumnes que han acabat Teens 3, l’últim curs d’aprenentatge per projectes, continuen amb el curs de FCE 1. Com que quan acaben el curs de Teens 3 els alumnes ja tenen el nivell de B2, en els cursos de FCE només cal preparar-los i entrenar-los amb els tipus d’exercicis que surten a l’examen oficial. L’examen del FCE el preparem durant dos cursos, tot i que sempre intentem empènyer els alumnes que poden a fer-ho en un sol curs. El curs de preparació del CAE és d’un sol curs.

 

Nivells

FCE 1

FCE 2

CAE 1

 

Horaris

Els grups de FCE venen dos cops per setmana i les classes duren 1,5 hores. També oferim alguns grups d’aquests nivells que venen un dia per setmana durant 2 hores.

Els grups de CAE venen dos cops per setmana i les classes duren 1,5 hores. També oferim alguns grups d’aquests nivells que venen un dia per setmana durant 2 hores.

Les classes particulars s’ofereixen a Teens i Adults, i s’enfoquen segons les necessitats de l’alumnat.

Durant el mes de juliol oferim cursos intensius per a aquells alumnes que vulguin acabar d’assolir els continguts del curs, aquells que vulguin avançar més o aquells alumnes nous  que vulguin tenir un primer contacte amb l’aprenentatge per projectes.

 

Els intensius dels títols de FCE i CAE ajuden a donar una última empenta a aquells alumnes que es presentin a l’examen oficial.

Informació acadèmica

Curs acadèmic

El període de matriculació per a antics alumnes s’obre el dia 22 d’abril fins al 5 de maig (tots dos inclosos).

Del 6 de maig fins al 31 de juliol les matrícules queden obertes per a tothom.

A partir del 2 de setembre es tornarà a obrir el període de matrícules amb les disponibilitats que hi hagi en aquell moment.

Les classes començaran el 17 de setembre.

Descomptes

> 10% de descompte sobre la quota trimestral per a famílies nombroses o monoparen tals.

> 10% de descompte sobre la quota trimestral si venen 2 membres de la mateixa família (només pares, germans o fills).

> 15% si en són 3.

> 20% si en són 4 o més.

> 20% de descompte si es vol fer més d’un idioma. A més, només es paga una sola matrícula i s’aplica el 20% de descompte sobre la quota del segon idioma.

Procés de matriculació

La matriculació només es podrà fer enviant-nos omplert el formulari de matriculació que podeu trobar aquí:

> Matrícula nous alumnes

> Matrícula alumnes actuals

No s’entendrà feta la matrícula mitjançant altres comunicacions (via mail, verbals, etc.).

La data i l’hora d’enviament d’aquest formulari serà la que es tindrà en compte en cas d’haver de definir prioritats.

ATENCIÓ: la matrícula es considerarà confirmada en fer efectiu el pagament a l’escola.

Períodes de pagament

1. Matrícula: en efectiu a l’escola.

2. Setembre: per rebut bancari a mitjan setembre.

3. Quotes trimestrals: rebut bancari a començaments d’octubre, gener i abril.

4. Quotes mensuals: rebut bancari d’octubre a juny, tots dos inclosos.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, estàs acceptant que fem ús de cookies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits. Més informació.   
Privacidad