Nous clubs de lectura infantils!

26.03.24

📚CLUBS DE LECTURA☄️

 

A hores d’ara ja coneixeu tots una de les nostres missions com a docents i és la de crear l’hàbit lector als nostres alumnes des d’edats ben primerenques; és per això que hem creat dos clubs de lectura que començaran aquest mes d’abril 🙂 i començarem amb el llibre “Contes per telèfon” de Gianni Rodari.

 

És un club obert a tothom, no només a alumnes de MoMa, i tot i ser una activitat organitzada per la nostra llibreria @llibreriadowntown la farem a l’espai de la biblioteca de MoMa, un espai súper acollidor i amb molt de caliu pensat per passar una estona molt agradable i on poder compartir els nostres punts de vista, les nostres troballes dins les històries d’aquest clàssic del nostre referent italià tant increïble com necessari!

 

Per a aquesta activitat cal fer inscripció prèvia. Les inscripcions es faran a la recepció de MoMa o bé enviant un correu a l’escola o a info@llibreriadowntown.com✏️

 

#llegirusfaralliures

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, estàs acceptant que fem ús de cookies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits. Més informació.   
Privacidad