Formulari d'inscripció alumnes actuals: estades d'estiu

Data d'inscripció: 28/04/2024
ATENCIÓ

No es guarden places si la inscripció no està feta. La plaça només es guarda un cop formalitzada la inscripció. Aquest és l'únic formulari d'inscripció. No s'entendrà efectuada la inscripció mitjançant altres comunicacions (via mail, verbals, etc.). La data i l'hora d'enviament d'aquest formulari serà la que es tindrà en compte en cas d'haver de definir prioritats.

Alumne

Estades MOMA LUNA LUNA Generation

Voleu afegir el servei despertador?

IMPORTANT

En el cas que decidiu domiciliar el pagament, cal que ompliu aquest formulari (si heu variat el vostre número de compte) i ens l'envieu signat a moma@momanewschool.com

PROTECCIÓ DE DADES

MOMA NEW SCHOOL S.L. amb NIF. B66258526 tracta la informació que ens facilita amb la finalitat d'oferir-los el servei sol·licitat, realitzar-ne la facturació, facilitar l'entitat bancària, les dades d'ordre de domiciliació SEPA (document adjunt) i comunicar-nos amb vostès per transmetre'ls informació relacionada amb l'activitat de l'escola. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. En compliment del que estableix la Llei orgànica 3/2018, del 5 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i garantia dels drets digitals, l'informem que les seves dades no se cediran a tercers excepte casos en els quals existeixi una obligació legal. Vostè té dret a abstenir confirmació sobre si a MOMA NEW SCHOOL, S.L. estem tractant les seves dades personals, per tant, té dret a accedir-hi, rectificar-les o sol·licitar-ne l'eliminació quan aquestes ja no siguin necessàries, enviant un correu a moma@momanewschool.com⁣

Informació relativa a la inscripció

Període de matriculació i dates de les estades

El període de matriculació va de l’11 d’abril de 2024 fins al 17 de juny de 2024.
Les estades seran el 8, 9, 10, 11 i 12 de juliol de 2024 en horari de 9 a 13:30 h (amb servei despertador opcional de 8:30 a 9 h).

Condicions de la matrícula:

L’escola es reserva el dret a cancel·lar les estades si no s’arriba al nombre mínim d’inscripcions per poder dur a terme les activitats.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, estàs acceptant que fem ús de cookies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits. Més informació.   
Privacidad