Aquesta és la nostra nova escola

09.02.24

Ja fa 4 setmanes que vam obrir el nou centre i avui us en volíem parlar una mica més amb calma!

 

🎭TEATRE. al teatre podrem desenvolupar els nostres teatres musicals. També podem incloure sessions de ioga, dansa, oferir concerts acústics i fins i tot programar cicles de cine!

 

🎨TALLER: en aquest espai podem fer realitat els nostres projectes més artístics i també hi podem fer classes de dibuix, pintura, ceràmica i, d’aquí a poc temps, esperem, de cuina!

 

📖 BIBLIO: la biblioteca, un espai acollidor, amb sofàs, butaques i bones taules per crear un ambient tranquil i amb el caliu necessari per desconnectar i endinsar-te en una bona lectura.

 

🎀 PETITS: els més petits tenen un espai únic per ells amb molts jocs, mooolts llibres, una bona pantalla, una caseta de @lulets_lulets_lulets i un piano!

 

🌜AULES🌛: les altres 7 aules són espais amplis, amb llum natural i sostres alts, pensats, sobretot, per fer unes classes amb comoditat, que els alumnes les apreciïn i els vinguin ganes d’aprendre i crear.

 

📚LLIBRERIA DOWNTOWN: la llibreria Downtown, el tresor d’aquest nou espai, desperta la curiositat per remenar llibres, voler endur-se’ls a casa i aprendre encara més. Volem que sigui un lloc on als alumnes els vinguin ganes de LLEGIR!

 

Volem donar vida a MoMa matins i tardes, d’aquí ve el nostre tercer projecte: l’espai cultural @momaespaicultural ! Ja tenim gairebé tots els cursos a punt per començar-los després de Setmana Santa i aviat us presentarem l’agenda cultural i artística que us hem preparat! Aquesta serà per a un públic adult i en català 🙂

 

Fotos d’ @argotphoto_espais 🙏🏻💜🙏🏻

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, estàs acceptant que fem ús de cookies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits. Més informació.   
Privacidad